Land Rover flyver i ny James Bond-film

Ti nye Land Rover Defender får den helt store (luft)tur i den nye James Bond film – No Time to Die, og den nye Defender matcher agent 007, når det drejer sig om at være sej og udholdende.

Premieren på den nye James Bond-film er udskudt til den 12. november.

I filmen No Time to Die er Bond ikke længere aktiv agent, men nyder sit otium på Jamaica. Men den tilstand varer naturligvis ikke ved, og snart er han igen i aktion. I aktion er også hele ti styks af den helt nye Land Rover Defender. I en eksklusiv reklamefilm demonstreres dens køreegenskaber i barskt terræn. Reklamen giver et indblik bag kulissen i det, man kan forvente sig af den nye Defender i No Time to Die.

Nick Collins, chef for Land Rover Defender-serien, siger om sammenhængen mellem Defender og Bond:

- Vi udviklede en ny teststandard for Defender, som var den mest udfordrende, vi nogensinde har haft og som er enestående for denne bil. Fysisk styrke og holdbarhed måles på grundlag af en række forskellige testforløb, som inkluderer en test hop over en bro. Ikke mindst denne test gav os troen på, at vi kunne levere dét, som stuntteamet krævede for at skabe No Time to Die.

Faktisk er de deltagende Defenders helt uden ændringer af karrosseriet bortset fra installation af et sikkerhedsbur som i en ralloybil.

Sekvensen med biljagten i No Time to Die blev styret af stuntkoordinator Lee Morrison, som arbejdede sammen med Oscar-vinder og Special Effects and Action Vehicles Supervisor Chris Corbould.

Lee Morrison siger om de vilde stunts:

- Vi pressede Defender-modellen helt ud over grænserne for det, vi troede var muligt, for at skabe maksimal spænding og for at give fans et indblik i den kæmpe udfordring, det er at producere en så utrolig biljagt, som man kan glæde sig til at se i No Time to Die.

I dette års film medvirker nogle af Land Rovers mest prestigefyldte biler. Udover de 10 Defender-modeller optræder også Range Rover Sport SVR, Serie III Land Rover og Range Rover Classic i No Time to Die.

Se Defender tv-reklame med øveoptagelser fra filmen, herunder et spring på 30 meter på https://youtu.be/u7Oc4g_CtZc og her kan man se filmens trailer.

Seneste nyheder
HUSK ! - Tjek dit dæktryk
16-05-2024

Der er to gode grunde til at have tjek på dæktrykket; brændstoføkonomien og sikkerheden. Hvis din bils dæktryk er for lavt, så bruger bilen for meget brændstof.

Læs mere
Husk at booke tid til hjulskifte i god tid!
03-04-2024

Når foråret banker på døren med en kraftigere sol og højere temperaturer, er det tid til at få sommerdækkene på bilen, så du er klar til en sikker sommersæson i trafikken.

Læs mere
Vi servicerer også fabriksnye biler
27-02-2024

Har du købt ny bil med fabriksgaranti, så kan du fortsat benytte dit velkendte værksted til service.

Læs mere