Bliv vinterklar

Bliv klar til vinterens kolde vejr, med et service med fokus på vinterhalvåret.

Det kolde vejr er hårdt for bilen, så det bedste du kan gøre, er at få bilen til service inden frosten bider.

Til et service bliver batteriet tjekket, så du undgår morgener, hvor bilen ikke vil starte på grund af et frossent, fladt batteri.

De fleste kender også problemet med at se ud ad ruden både i frost, men også i mørke, når det regner.

Derfor påfylder værkstedet sprinklervæske, som er tilpasset meget lave frostgrader, og som derfor ikke så nemt fryser på den isnende kolde rude.

Værkstedet kan også skifte viskerbladene både for og bag, så ruderne er nemme at få visket rene for regn og snavs og sigtbarheden i mørket forbedres.

Hvis du endnu ikke har vinterhjul på din bil, så kan mekanikerne gøre dette i forbindelse med et service – men husk at aftale det på forhånd, da det kræver ekstra tid. Du kan i denne forbindelse også bede din mekaniker om at tjekke eller rense dine bremser for skidt, så de holder ekstra længe.

Så er du godt kørende – også igennem vinteren.

Seneste nyheder
HUSK ! - Tjek dit dæktryk
16-05-2024

Der er to gode grunde til at have tjek på dæktrykket; brændstoføkonomien og sikkerheden. Hvis din bils dæktryk er for lavt, så bruger bilen for meget brændstof.

Læs mere
Husk at booke tid til hjulskifte i god tid!
03-04-2024

Når foråret banker på døren med en kraftigere sol og højere temperaturer, er det tid til at få sommerdækkene på bilen, så du er klar til en sikker sommersæson i trafikken.

Læs mere
Vi servicerer også fabriksnye biler
27-02-2024

Har du købt ny bil med fabriksgaranti, så kan du fortsat benytte dit velkendte værksted til service.

Læs mere